Ekonomia Społeczna w Małopolsce

Czekolada - koronka bobowskaProjekty i wykonawcy

  • Produkt wykonany w podmiocie ekonomii społecznej
  • Projekt: Tomasz Wojna
  • Składniki:

    Czekolada gorzka: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromat, masa kakaowa minimum 55%. Może zawierać śladowe ilości: mleko, orzechy (orzech laskowy i migdał).
    Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna  2141kJ/ 514kcal, tłuszcz 31g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g, węglowodany 49g, w tym cukry 45g, białko 5,5g, sól 0,01g.

    Czekolada mleczna: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromat, masa kakaowa minimum 30%
    Może zawierać śladowe ilości: orzechy (orzech laskowy i migdał).
    Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna  2235 kJ/ 535 kcal, tłuszcz 30g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18g, węglowodany 60g, w tym cukry 59g, białko 5,4g, sól 0,20g.

Idea produktu:

  • wspierasz lokalne miejsca pracy dla osób w trudnej sytuacji życiowej
  • promujesz twórczość młodych projektantów
  • dbasz o środowisko naturalne
  • wspierasz rozwój Małopolski

Powrót

x
Słowa krótsze niż 4 znaki oraz spójniki nie są brane pod uwagę podczas wyszukiwania
Wyniki: 0
sortuj wg:
najnowsze
najstarsze

Uwaga: strona wykorzystuje pliki cookies.
Podczas korzystania ze stron internetowych zamieszczonych na serwerach Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego przeglądarka internetowa może przechowywać pliki cookies na dysku komputera. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.

Zgadzam się