- Strona główna
- Aktualności
- Znajdź ofertę dla siebie
- Baza Podmiotów ES
- Regionalny Program Rozwoju Ekonomii Społecznej
- Małopolski Komitet Rozwoju ES
- Konkurs Małopolski Lider ES
- Działania edukacyjne
- Zakup ProSpołeczny
- Oferta podmiotów ekonomii społecznej
- Wydarzenia targowe i branżowe sieci współpracy
- Mentoring
- Status przedsiębiorstwa społecznego
- Biblioteka Ekonomii Społecznej
-
Raporty z badań sektora ES w Małopolsce
- O ekonomii społecznej
- Sektor ES w Małopolsce
- RESPONDET
- Podniesienie kompetencji kadr OWES
- Ochrona danych osobowych
- Dostępność
- Kontakt
Czekolada - koronka bobowskaProjekty i wykonawcy
- Produkt wykonany w podmiocie ekonomii społecznej
- Projekt: Tomasz Wojna
- Składniki:
Czekolada gorzka: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromat, masa kakaowa minimum 55%. Może zawierać śladowe ilości: mleko, orzechy (orzech laskowy i migdał).
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 2141kJ/ 514kcal, tłuszcz 31g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g, węglowodany 49g, w tym cukry 45g, białko 5,5g, sól 0,01g.Czekolada mleczna: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromat, masa kakaowa minimum 30%
Może zawierać śladowe ilości: orzechy (orzech laskowy i migdał).
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 2235 kJ/ 535 kcal, tłuszcz 30g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18g, węglowodany 60g, w tym cukry 59g, białko 5,4g, sól 0,20g.
Idea produktu:
- wspierasz lokalne miejsca pracy dla osób w trudnej sytuacji życiowej
- promujesz twórczość młodych projektantów
- dbasz o środowisko naturalne
- wspierasz rozwój Małopolski